Abuse filter log

Abuse Filter navigation (Home | Recent filter changes | Examine past edits | Abuse log)
Jump to navigation Jump to search
Details for log entry 16,158

19:24, 25 August 2021: 176.240.248.220 (talk) triggered filter 1, performing the action "edit" on Saglik-haber-sitesi. Actions taken: Disallow; Filter description: Link spam (examine)

Changes made in edit

  +
Sağlık haberleri konusunda gerçek ve gündem yazılarını takip etmek isterseniz hemen ücretsiz bir şekilde sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
  +
  +
[https://saglikajandasi.com/ Sağlık haberleri] ve son dakikalar gelişmeleri sizler için paylaşıyoruz. Adresimizde yer alan sağlık önerilerini kolayca uygulayabilirsiniz. Kadın ve erkeklere özel ipuçlarımızdan oldukça memnun kalacaksınız. Hayatınızı kolaylaştıracak sağlık bilgileri şimdi sizleri bekliyor. Uzun zamandır sağlık alanında kaliteli içerik paylaşımları gerçekleştiriyoruz. Sadece güvenilir kaynak üzerinden bilgi alışverişi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sağlık konusunda en güvenilir içeriklerimizle isteklerinizi karşılayabiliriz.
  +
  +
Sağlık ile ilgili gündem yazılarımızla sizleri bekliyor. Bu alanda günün son dakika haberleri ile güncel son dakika duyurularına kolayca göz atabilirsiniz.
  +
  +
Gündemi yakından takip etmek isteyenlere [https://saglikajandasi.com/ sağlık haber] sitemizle destek veriyoruz. İnternet üzerinde online sağlık içeriklerini dikkatle takip ediyor ve en doğru haberleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Günün her saati sağlık içeriklerimize göz atabilirsiniz. Haber kaynaklarımızın doğruluğu kanıtlanmıştır.
  +
  +
Sağlık haber sitemizde sizde aradığınız içeriklere kolayca erişebilirsiniz. Sitemiz üzerinden kullanıcılara en doğru haber paylaşımlarını sunuyoruz. Her geçen gün büyüyen yapımızla adımızdan söz ettiriyoruz. Sizde dilediğiniz zaman sitemiz üzerinden [https://saglikajandasi.com/ güncel sağlık haberleri]ne göz atabilirsiniz. Sağlık ile ilgili yaşanan tüm gelişmeleri dilediğiniz zaman yakından takip edebilirsiniz. Yerli ve yabancı kaynakların tamamını araştırarak en doğru bilgiye erişmenizi sağlıyoruz. Şimdi sitemizi kullanarak bu kaliteli hizmetten anında yararlanabilirsiniz.

Action parameters

VariableValue
Edit count of the user (user_editcount)
''
Name of the user account (user_name)
'176.240.248.220'
Age of the user account (user_age)
0
Whether the user is blocked (user_blocked)
false
Whether or not a user is editing through the mobile interface (user_mobile)
false
Page ID (page_id)
0
Page namespace (page_namespace)
0
Page title (without namespace) (page_title)
'Saglik-haber-sitesi'
Full page title (page_prefixedtitle)
'Saglik-haber-sitesi'
Action (action)
'edit'
Edit summary/reason (summary)
''
Old content model (old_content_model)
''
New content model (new_content_model)
'wikitext'
Old page wikitext, before the edit (old_wikitext)
''
New page wikitext, after the edit (new_wikitext)
'Sağlık haberleri konusunda gerçek ve gündem yazılarını takip etmek isterseniz hemen ücretsiz bir şekilde sitemizi ziyaret edebilirsiniz. [https://saglikajandasi.com/ Sağlık haberleri] ve son dakikalar gelişmeleri sizler için paylaşıyoruz. Adresimizde yer alan sağlık önerilerini kolayca uygulayabilirsiniz. Kadın ve erkeklere özel ipuçlarımızdan oldukça memnun kalacaksınız. Hayatınızı kolaylaştıracak sağlık bilgileri şimdi sizleri bekliyor. Uzun zamandır sağlık alanında kaliteli içerik paylaşımları gerçekleştiriyoruz. Sadece güvenilir kaynak üzerinden bilgi alışverişi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sağlık konusunda en güvenilir içeriklerimizle isteklerinizi karşılayabiliriz. Sağlık ile ilgili gündem yazılarımızla sizleri bekliyor. Bu alanda günün son dakika haberleri ile güncel son dakika duyurularına kolayca göz atabilirsiniz. Gündemi yakından takip etmek isteyenlere [https://saglikajandasi.com/ sağlık haber] sitemizle destek veriyoruz. İnternet üzerinde online sağlık içeriklerini dikkatle takip ediyor ve en doğru haberleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Günün her saati sağlık içeriklerimize göz atabilirsiniz. Haber kaynaklarımızın doğruluğu kanıtlanmıştır. Sağlık haber sitemizde sizde aradığınız içeriklere kolayca erişebilirsiniz. Sitemiz üzerinden kullanıcılara en doğru haber paylaşımlarını sunuyoruz. Her geçen gün büyüyen yapımızla adımızdan söz ettiriyoruz. Sizde dilediğiniz zaman sitemiz üzerinden [https://saglikajandasi.com/ güncel sağlık haberleri]ne göz atabilirsiniz. Sağlık ile ilgili yaşanan tüm gelişmeleri dilediğiniz zaman yakından takip edebilirsiniz. Yerli ve yabancı kaynakların tamamını araştırarak en doğru bilgiye erişmenizi sağlıyoruz. Şimdi sitemizi kullanarak bu kaliteli hizmetten anında yararlanabilirsiniz.'
Unix timestamp of change (timestamp)
1629919467